Warning: session_start(): open(/opt/alt/php72/var/lib/php/session/sess_2086ffb5074c22cb5811295ced0a3dc3, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in /home/d8ouyzxnuef4/public_html/frogshare.com/root.php on line 3

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /opt/alt/php72/var/lib/php/session) in /home/d8ouyzxnuef4/public_html/frogshare.com/root.php on line 3
Raja Bhoj had asked these ten best questions to the poet Kalidas
×
ब्लॉग पढ़े
ऑडियो सुने
वीडियो देखे
इमेज देखे
कोट्स पढ़े
लॉगिन करे
× IMAGES QUOTES BLOGS CONTACT ME FOLLOW ME
 
 
BLOG LIST
 
   
Google Ads



Member Logo Frog Share
Follow me
Raja Bhoj had asked these ten best questions to the poet Kalidas

1. What is the best creation of God in the world?

 

Answer: "Mother"

 

2. Which is the best flower?

 

Answer: "Cotton Flower"

 

3. What is the best fragrance?

 

Answer: Aroma of soil soaked by rain.

 

4. What is the best sweetness?

 

Answer - "Vani ki"

 

5. Whose milk is the best?

 

Answer: "Mother's"

 

6. What is the blackest?

 

Answer: "Blur"

 

7. What is the heaviest?

 

    Answer: "Sin"

 

8. What's the cheapest?

 

Answer - "Advice"

 

9. What is the most expensive?

 

Answer - "Support"

 

10. What is the most bitter?

 

Answer: "Truth"

 

Hope you enjoyed reading this post. 

 216 Views Mar 01, 2020 
0
Share
0
Comment
0
Like
×
 
 
0 0
Google Ads
Do not forget to read these blogs also.
member Logo Frog Share
Follow me
5 daily habits of the rich and successful people
#Good Thoughts
5
  201 Views Jun 25, 2020  
CLICK TO READ THIS BLOG.
member Logo Frog Share
Follow me
Learn from these five factor, how does human psychology work.
#Good Thoughts
Learn
  320 Views Jun 25, 2020  
CLICK TO READ THIS BLOG.
member Logo Frog Share
Follow me
Best business level strategy to grow your business with less time.
#Technology News
Best
  322 Views Jun 17, 2020  
CLICK TO READ THIS BLOG.
 
 
 
 
 
 
CATEGORY LIST
Good night status
Mysterious Things
Good morning image
Good Thoughts
Spiritual
Love image
Cute Quotes
Technology News
Latest News
Gd 9T Images
×
कुछ मन पसंद का अपलोड करे ।
ऑडियो इमेज कोट्स ब्लॉग
Thank for Like
Download File Successfully
You Follow
Your report submit Successfully
Login First
You Successfully Unfollow
Copy Text Successfully